Total Pageviews

Rezeki

Sunday, 25 November 2012

Gaya Turban..dari model cilik

Gaya turban yang menjadi ikutan atau trend..Antara artis yang menggayakan pemakaian turban ialah:

Dato' Siti Nurhaliza
Noreen Aziz

Yuna

Sampai anak aku pon skarang berminat dengan gaya ni..Sebut je tudung,semua bende sarong kat kepale


Model cilik Hana Zahra

Bile besor,idok ler mama bagi kamu pakai camni..Leher tu aurat!
Berkejar mama satu rumah..pantang jumpe bende-bende yang boleh letak kepale,inila jadiknye...

Kalo bukak baju ngn seluar, lagila..Berkejar satu rumah..lagi2 bile tukar diaper..lagila xpakai suar..Tapi Zahra minat betol kalo pakai tudong..Sebot je comel..hrmmm...keliling rumah lah berlari gelak-gelak suke...Dah besar dah anak mama..Skang dah umor 1tahun 2bulan..

Dah pandai tunjuk perasaan bile xdpt mende yg die nak..Pukul-pukul mama..nak gelak pon ade rase..tapi tahan je gelak xnak tunjuk depan Zahra..Pengalaman pertama kot bile dapat rase anak sendiri mengamok...
Cara saya,cium dahi, explain dan attract die dengan bende lain yang die minat...
Skang paling suke lagu HEAD n SHOULDERS...joget2 sambil pegang bahu...Nyanyi je lagu ni,automatik ape yg ade kat tgn jatuh then letak tangan kat bahu..Nasib baik bile tanye shoulders mane,head mane..Zahra tahu.Alhamdullilah


P/S: Papa pon nyanyi sekali sampai semmmpuuttt..hahahah...

No comments:

Post a Comment

Kelip kelip nak kata