Total Pageviews

Rezeki

Saturday, 31 January 2015

TESTIMONI KULIT WAJAH AKIBAT KEMALANGAN : BEUTSKIN ESSENCE & SNE KAPSUL

Bismillah...Assalamualaikum wbt


Dah lama tak update blog rupanya... ^_^
Alhamdulillah, yang kecik dah pun tido, so ambik kesempatan untuk berkongsi pengalaman seorang pengguna produk SNE yang mempunyai pengalaman teruk akibat kemalangan.

Testimoni Beutskin Essence & SNE Kapsul
Testimoni kita kali ini datangnya dari seorang perunding kecantikan yang iaitu akak Norsiha A'ala yang terlibat dengan kemalangan jalan raya.
Bibirnya terbelah akibat kemalangan tersebut, dan pabila jahitan dibuka kelihatan seperti sumbing (Cleft Lips & Palate) selepas pembedahan.
Dan ditakdirkan akak kita ni telah dipertemukan dengan produk SNE. Berkat doa dan yakin akan sembuh asbab SNE Kapsul & Beutskin Essence, produk SNE telah banyak membantu memulihkan wajahnya akibat "kesan" kemalangan tersebut.
Tak sangka..dia semakin sihat dan semakin cantik...
Katanya, professionnya sebagai perunding kecantikan dan berpengalaman luas tentang produk kesihatan & kecantikkan sebelum ini, berpendapat produk lain TIDAK DAPAT MENANDINGI PRODUK SNE. 
Hebat kan...

Pssst...nak tahu, akak Norsiha kita ni dah anak 5, semua dah besar-besar.
Motip, nak bagitahu yang Beutskin Essence bukan sekadar untuk memutihkan kulit, merawat kulit yang berjerawat malah MEMANTAPKAN ASET DALAMAN WANITA... ^_~

Beutskin Essence

SNE Kapsul

Wowww...hebatkan?!
Haaa itulah yang best mengenai produk SNE Marketing ni. Kulit dapat di rawat, parut hilang, kulit menjadi lebih cerah dan sekata dan yang paling penting dalaman lebih sihat dan "mantap."
Bagi mereka yang bermasalah jerawat teruk, parut degil akibat jerawat atau parut akibat luka, bolehlah mencuba produk keluaran SNE Marketing yang super hebat ni. 
Tak perlu ragu-ragu, kandungan SNE Kapsul dan Beutskin Essence ini selamat kerana ia diperbuat dari tumbuhan herba semulajadi dan telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
Jadi bagi yang ingin membuat pembelian / place order, bolehlah contact saya di no. yang tertera di bawah.
Love,
Enotots [dot] blogspot [dot] com
#Perunding SNE Anda
#FB: Puan Noorrizah
#COD Jalan Klang Lama
~ Penghantaran Melalui Poslaju ke Seluruh Malaysia ~


Do "Like n Share" My Facebook Fanpage : Life's Group SNE & Beutskin
SMS/Whatsapp ONLY : 012-676.9367

No comments:

Post a Comment

Kelip kelip nak kata