Total Pageviews

Rezeki

Sunday, 1 March 2015

WIS-D ESSENCE

Hari ni kita berkenalan dengan 1 lagi produk SNE iaitu Wis-D Essence secara umum ya. Next entry baru kita kupas secara terperinci. Kang taip panjang-panjang bosan pulak sampai naik mengantuk. (Mengata diri sendiri) ... ^_^. 

Wis-D Essence ni merupakan supplemen / makanan tambahan untuk tumbesaran tulang dan kecerdasan otak khususnya. 
Gambar kat bawah merupakan Wis-D Essence, produk keluaran SNE Marketing. Mengandungi 60 biji kapsul dalam 1 kotak. Jangan risau, semua produk keluaran SNE mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan di jamin halal.


Nama Produk : Wis-D Essence
Berat 1 Kapsul : 300mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031425TR
Harga Pasaran : RM 240.00

Setiap produk SNE Marketing mempunyai Tagline nye yang tersendiri. Untuk Wis-D Essence ni tagline nya adalah :-
"Mengubah Statistik Kecerdasan Otak Dan Ketinggian manusia."

Agak-agak faham tak? - Mengubah Statistik Kecerdasan Otak -
Dalam bahasa mudah untuk saya terang adalah, meningkatkan tahap fungsi otak seseorang...


:: 5 KELEBIHAN UTAMA ::
~ Merangsang rembesan factor tumbesaran
~ Merangsang kelenjar pituitary
~ Mengaktifkan sel, memperbaiki penghasilan factor tumbesaran oleh kelenjar pituitary
~ Membekalkan nutrient yang cukup
~ Meningkatkan kecerdasan otak.


Wis-D Essence diformulasi dengan menggunakan gabungan teknologi penyelidikan canggih dan konsep perubatan tradisional Cina dalam proses pengekstrakan factor aktif FV (factor bio-tumbesaran) dari tumbuhan asli semulajadi demi membentuk elemen berkhasiat yang diperlukan dalam proses perkembangan IQ dan ketinggian manusia. Ia meningkatkan fungsi system metabolic endokrin manusia, merangsang kelenjar pituitari untuk menghasilkan factor tumbesaran yang banyak, dan meningkatkan kadar pertumbuhan tulang dan IQ.

ISI KANDUNGAN DALAM WIS-D






:: FUNGSI ::
1. Meningkatkan fungsi otak dan IQ
# Meningkatkan daya ingatan dan mencegah demensia
# Memperbaiki dan merangsang sel-sel otak
# Mempergiatkan sintesis, pertumbuhan dan pembentukan sel DNA dan RNA; mencegah penuaan sel otak.
# Meningkatkan keaktifan sel SOD dan daya antipengoksidaan, menyingkirkan radikal bebas, melindungi tisu otak.
# Memperbaiki peredaran darah otak, merangsang sel-sel otak yang dorman.


2. Tumbesaran tulang
# Meningkatkan factor tumbesaran dalam badan, mempercepatkkan tumbesaran tulang.
# Menggalakkan fungsi penceraian tulang dan factor tumbesaran sel-sel tulang.
# Merangsang rekahan epifisis dan sel-sel rawan, mempergiatkan tulang baru dengan meningkatkan kadar sintesis tulang melalui tindak balas kalsifikasi dengan protein, memanjangkan tempoh tumbesaran tulang dan membuka semula titik pertumbuhan tulang yang telah menjadi keras.


:: 4 PERINGKAT UTAMA ::
=============================
Peringkat 1 : Tempoh Permulaan
Memperbaiki sel-sel otak, sel-sel tulang, daya ingatan, selera makan, system penghadaman dan kualiti tidur.

Peringkat 2 : Tempoh Pemulihan
Menyelaraskan system endokrin, memperbaiki sel-sel tulang dan otak, mempergiatkan rembesan kelenjar pituitary dan meningkatkan daya ingatan.

Peringkat 3 : Tempoh Pertumbuhan
Memperbaiki dan memperbaharui factor gen, ketinggian meningkat sebanyak 3cm
Peringkat 4 : Tempoh Konsolidasi 
Kadar tumbesaran meningkat, peningkatan IQ, daya ingatan dan penglihatan, kecerdasan tenaga badan dan memperlambatkan tempoh penutupan epifisis.

Sesuai untuk :
* Individu yang mengalami kerencatan tumbesaran
* Individu yang mempunyai lemah ingatan
* Individu yang pernah mengalami kehilangan daya ingatan, sakit kepala dan kekebasan sendi, tangan dan kaki.
* Kanak-kanak dan remaja yang sedang mengalami peringkat tumbesaran.
* Individu yang mempunyai daya penglihatan yang lemah.
* Individu yang sering mendekatkan diri dengan sinaran radioaktif dari computer, televisyen dan sinaran matahari.
* Individu yang ahli keluarganya mempunyai penyakit yang berkaitan dengan otak seperti strok, penyakit Alzheimer’s atau Pakinson’s.
* Individu yang kerap insomnia dan sering mengalami tekanan.


Bagaimana nak dapatkan produk ni? Senang je, SMS | Whatsapp no. hp yang tertera kat bawah ni. Time rajin-rajin ber"facebook" tu, jangan lupa singgah my FanPage dan ringan-ringankan tangan untuk klik "LIKE" =)

Do "Like n Share" My Facebook Fanpage : Life's Group SNE & Beutskin
SMS/Whatsapp ONLY : 012-676.9367